Opinie

8,3
Ocena

Zestawienie ocen

Czystość
8,6
Komfort
7,8
Lokalizacja obiektu
8,6
Udogodnienia
7,9
Personel
8,6
Stosunek jakości do ceny
8,1

Opinie

    Marcin Łukasz
    pl

    Ocena

    10
    18 maja 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Sebastian
    pl

    Ocena

    6,2
    18 maja 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Anna
    pl

    Ocena

    9,0
    13 maja 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Tomasz
    pl

    Ocena

    7,5
    9 maja 2018

    Polecam, na spokojny pobyt super.

    parking powinien być w cenie pobytu, a nie był. Ogólnie bez uwag.
    Śniadania b.OK. ! czysto i cicho
    Anna
    pl

    Ocena

    7,9
    6 maja 2018
    Miałam wrażenie, że w pomieszczeniu gdzie serwowane było śniadanie było czuć lekki zapach stęchlizny, ponadto wystrój sali śniadaniowej zupełnie odbiega od obecnych standardów estetycznych (stylonowe obrusy, niemodne zasłony w oknach, sztuczne/tandetne kwiaty). W pokoju bądź holu brak dostępu do czajnika lub ekspresu do kawy.
    położenie obiektu w cichym, oddalonym miejscu, kameralny budynek w starym stylu, fajnie że na terenie obiektu są rowery które można wypożyczyć.
    Danuta
    pl

    Ocena

    9,6
    1 maja 2018

    Świetna miejscówka

    Bardzo miła obsługa. Świetna lokalizacja. Czyściutko. Pyszne śniadanka.
    Martyna
    pl

    Ocena

    8,3
    28 kwietnia 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Bella.
    pl

    Ocena

    7,1
    19 kwietnia 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Marta
    pl

    Ocena

    8,8
    1 listopada 2017

    Przyjemna okolica

    Brak żelu pod prysznic, brak szafek/stolików przy łóżku (książkę czy telefon trzeba kłaść na podłodze). Wymeldowanie jest tak jak śniadanie - do 10 a powinno być do 11.
    Bardzo smaczne śniadanie - duży wybór. Lokalizacja w cichej i ładnej okolicy ale dość blisko głównej promenady i morza. Przestronny pokój i łazienka. Minibar do dyspozycji w rozsądnych cenach. Bardzo pomocny i miły personel.
    Marta
    pl

    Ocena

    8,8
    1 listopada 2017

    Przyjemna okolica

    Brak żelu pod prysznic, brak szafek/stolików przy łóżku (książkę lub budzik trzeba kłaść na podłodze). Wymeldowanie jest do 10 a powinno być do 11 skoro śniadanie jest do 10.
    Bardzo smaczne śniadanie - duży wybór, lokalizacja w cichej i ładnej okolicy, ale dość blisko głównej promenady i morza, przestronny pokój i łazienka oraz bardzo miły i pomocny personel.
    pl

    Ocena

    5,0
    8 września 2017

    Pobyt nie spełnił moich oczekiwań

    Wysoka cena za niski standard
    Lokalizacja
    Iwona
    pl

    Ocena

    8,8
    6 września 2017

    Jestem bardzo zadowolona.

    Nie mam takich uwag.
    Miła obsługa, życzliwa, śniadania super, kameralna jadalnia, słowem OK.
    pl

    Ocena

    7,5
    24 sierpnia 2017

    Polecam

    Czysto, cicha i spokojnie. Możliwość wypożyczenia rowerów i przechowywania własnych rowerów.
    Mariusz
    dk

    Ocena

    5,0
    23 sierpnia 2017
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Adrian
    pl

    Ocena

    8,3
    16 sierpnia 2017
    Pokoje bardzo czyste, łóżka wygodne. Śniadanie smaczne, duży wybór - każdy znajdzie coś dla siebie. Personel bardzo pomocny. Ogólnie miejsce godne polecenia
    Ilona
    pl

    Ocena

    7,5
    16 sierpnia 2017
    Śniadania są smaczne.Obsługa miła.
    Anna
    pl

    Ocena

    6,7
    15 sierpnia 2017
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    94ostry
    pl

    Ocena

    7,5
    12 sierpnia 2017
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Lasse
    dk

    Ocena

    8,3
    23 maja 2018
    The breafask is served at 8 which is way too late in the day and to me this a serious drawback.
    Excellent parking. The staff is well versed in Both English and German. The clerck eagerly helped me find an auto repair shop.
    se

    Ocena

    8,8
    11 maja 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
Ładowanie opinii